THE LIFECO ANTALYA

THE LIFECO ANTALYA

216€
tarif

persoana

oferta publicata in

07/11/2017 17:14

cazare 28/02/2017 - 31/12/2017

In toate programele pe care le oferim, scopul nostru principal este sa oferim un loc/spatiu de purificare fizica, mental si spirituala. Una dintre motivatiile noastre principale este de a oferi un refugiu din rutina si haosul de care avem parte in viata de zi cu zi. Venim in intaminarea procesului de purificare cu ajutorul diverselor terapii pe care le punem la dispozitia dvs pentru a avea o experienta relaxanta.

Noi cunoastem importanta nutritiei corecte, detoxifierii si a unei vieti sanatoase. A fost dovedit prin multiple studii ca detoxifierea ajuta la inlocuirea incarcaturii fizice, emotionale si inlaturarea blocajelor emotionale. Odata cu inalturarea acestor incarcaturi emotionale, procesul detoxifierii se va amplifica. “Fasting” ( postul) ajuta mult organele interne sa se odihneasca, ajuta la restabiliea si normalizarea functiilor glandelor, metabolice si ale sistemului nervos; ajuta la eliminarea toxinelor si celulelor moarte; accelereaza refacerea celulara si a tesuturilor si creste numarul celulelor purtatoare de oxygen.

Curatarea colonului este extrem de benefica in stabilirea unei bune sanatati. In timpul saptamanii de detoxifiere la LifeCo Detox Center, “Angel of Water - colema machines” va fi folosit o data pe zi pentru a facilita indepartarea depozitelor de toxine acumulate in colon. Majoritatea persoanelor au depozite intarite pe peretii intestinului gros, iar programele oferite de centrul nostru de detoxifiere sunt de eficacitate dovedita in indepartarea depozitelor de deseuri intestinale si restabilirea functionarii optime a intestinului gros.

Yoga si meditatia sunt un aspect important al programului nostru de purificare. Ierburile, pulberile si pastilele facilieaza indepartarea depunerilor toxice din organism. Atunci cand eliminam aceste toxine care sunt de foarte mult timp acumulate in organism, sunt eliberate de asemenea emotiile negative. Yoga si meditatia sunt doua instrumente puternice in acest proces, aducand armonie si echilibru pe toate planurile: fizic, mental, emotional si spiritual.

Aveti la dispozitie zilnic clase de yoga in care avem hatha yoga si paranayama ( exercitii de respiratie) sunt clase dure, insa se pot inscrie atat incepatorii cat si avansatii.

Masajul este un alt aspect important in orice program detox, deoarece ajuta corpul sa elimite toxinele care sunt eliberate in timpul “fasting-ului” (postului) in particular de ficat si rinichi. Aveti la dispozitie o gama variata de masaje si tratamente terapeutice care sa va ofere ajutor in efortul dvs. de a obtine purificare si transformarea dorita. (Traditional Balinese Massage, Traditional Thai Massage, Aromatherapy, Chi Nei Tsang)

Aveti la dispozitie de asemenea Turkish Bath (Hamam), sauna umeda si sauna cu infrarosu cu optiunea de a alege un scrub corporal.

Pielea este cel mai mare organ al corpului iar cand este curatata permite corpului sa elimite o cantitate mai mare de toxine prin procesul transpiratie.

PROGRAME DETOX

MASTER Detox

Programul Master Detox este cel mai rapid si mai eficient program de detoxifiere.

Este un program ce se poate desfasura pe o perioada intre 4 si 21 zile, fiind bazat pe sucuri de fructe si legume. Pe parcursul acestul program se vor servi diverse amestecuri de sucuri pentru detoxifiere cu probiotice si alte suplimente nutritive, la intervale regulate. De asemenea, se pot consuma cantitati nelimitate de ceaiuri din plante si supe de legume. La sfarsitul programului de detoxifiere, se vor constata imbunatatiri remarcabile ale aspectului fizic, cresterea nivelului de energie al organismului , precum si imbunatatirea starii psihice.

Durata standard a acestui program este de 7 zile, pe parcursul carora se vor servi  diverse sucuri si nutrienti necesari organismului, astfel incat nu se va simti senzatia de foame chiar daca nu se consuma hrana solida. Lipsa consumului de hrana solida va da organismului o sansa pentru relaxarea si curatarea colonului, a sangelui , a sistemului limfatic si va ajuta la regenerarea interna a colonului. Ficatul , care in mod normal este ocupat cu digestia de 3 pana la 6 ori/ zi va avea timp pentru a se relaxa, la fel ca si pancreasul care, in lipsa hranei solide, nu va mai produce insulina necesara.  Astfel, pe masura ce organismul nu este asaltat de noi toxine, va avea timp sa le elimine pe cele déjà acumulate. Procesul natural de detoxifiere va fi stimulat si prin activitati aditionale , cum ar fi tehnicile de respiratie, cursuri de yoga, sauna, masaj,  curatarea colonului si a pielii. Rezultatele se vor observa in cel mai scurt timp, printr-o buna functionare a organelor interne si o piele cu aspect intinerit si stralucitor.

Participantii care aleg un program mai mare de 7 zile vor remarca pierderi   substantiale in gretutate, datorita diverselor activitati si sporturi practicate( inot, yoga, etc)

Program orientativ Master Detox

08.00 – amestec de sucuri

08.00-09.30 – cursuri de yoga si meditatie

08.00-20.00 – colema ( ½ ora)

09.30 – suc din iarba de grau si alte verdeturi

09.30 – informare asupra programului

12.30 – verdeturi cu  sare de Himalaya

15.30 – suc  din iarba de grau si alte verdeturi

21.30 – verdeturi in amestec cu probiotice

In prima zi a programului , la ora 08.00 va avea loc prezentarea pe larg a intregului program.

Daca este necesara deplasarea inafara centrului detox, se vor lua sucurile si verdeturile necesare spre a se urma programul stabilit. Este recomandata participarea la cursurile de yoga si meditatie. Masajele terapeutice si folosirea zilnica a baii turcesti si saunei vor accelera procesul de detoxifiere. Clientii programului detox beneficiaza de 20% reducere din tarifele masajelor terapeutice ( ozon terapia, colon hidroterapia, etc) – se pot obtine informatii detaliate asupra acestor terapii de la specialistii complexului detox.

La finalul programului de detoxifiere se vor primi recomandari si indicatii asupra vitaminelor si enzimelor ce trebuiesc consumate pentru a mentine starea de sanatate a organismului.

GREEN Detox

Acest program este recomandat persoanelor care nu doresc sa experimenteze colon hidroterapia sau celor care déjà au un stil de viata sanatos si doresc sa-si mentina controlul asupra sanatatii organismului.

Pe parcursul acestui program, se vor consuma cu precadere legume alkaline precum spanacul, telina sau castravetii. Deasemenea, acest program poate fi urmat pe o perioada de 4 pana la 7 zile ca si dieta pre sau post  Master Detox.

Datorita continutului ridicat de clorofila din legumele si plantele care stau la baza acestui program, continutul de oxigen din sange va inregistra cresteri semnificative iar datorita faptului ca organismul nu va fi oboist de procesul digestive, acesta va avea timp sa se curete, sa se vindece si sa se reinnoiasca.

Program orientativ Green Detox

08.00 – sucuri verzi

08.00-09.30 – cursuri de yoga si meditatie

09.30 – informare asupra programului

09.30 – sucuri alcaline , suc din iarba de grau si alge

11.00 – un pahar cu apa alcalina si supa detoxifianta

12.30 – alcalinizare

14.00 – un pahar cu apa alcalina si supa detoxifianta

15.30 – sucuri alcaline , suc din iarba de grau si alge

17.00 – un  pahar cu apa alcalina si supa detoxifianta

18.30 - alcalinizare  si probiotice

20.00 – alcalinizare

 

Pe parcursul programului Green Detox sunt  recomandate urmatoarele:

-          Colema (Angel of Water) de 3 ori / saptamana, in special a doua zi, a patra zi si a saptea zi a programului

-          Consumul unor cantitati generoase de supa detoxifianta si ceaiuri din plante

-          Participarea zilnica la cursurile de yoga si meditatie

-          Exercitii fizice precum sarituri la trambulina (15 minute), inot, plimbari, etc

-          Consumul a cel putin 1 litru de apa alcalina/zi – aceasta are un rol foarte important in procesul de detoxifiere

-          Masajele terapeutice, sauna cu infrarosu si baia turceasca folosite zilnic pentru a grabi procesul detox

Clientii programului detox beneficiaza de 20% reducere din tarifele masajelor terapeutice ( ozon terapia, colon hidroterapia, etc) – se pot obtine informatii detaliate asupra acestor terapii de la specialistii complexului detox.

La finalul programului de detoxifiere se vor primi recomandari si indicatii asupra vitaminelor si enzimelor ce trebuiesc consumate pentru a mentine starea de sanatate a organismului.

 
The LifeCo Antalya 2018 Martie Aprilie-Decembrie
20% reducere
Single Double Single Double
City view room/ Standard Program (daily) 206 346 258 432
Sea view room /Standard Program(daily) 227 358 284 448
Gand Deluxe Sea View 294 434 368 542
Mediteranean Suite 326 454 408 568
 • Toate tarifele sunt in euro si includ TVA
 • Tariful se calculeaza pe zi; in cazul in care check-in se efectueaza inainte de ora 15:00 se calculeaza zi de detox, iar daca check-out se efectueaza dupa ora 12:00 se calculeaza zi de detox

Servicii incluse

Tarifele includ :

cazare, toate bauturile detox, supele si ceaiurile din plante, clase de yoga si meditatie in fiecare zi, 1 sedinta (15 min.) consultatie medicala, 2 sedinte (30 min. Fiecare) de analize corporale, teste rapide efectuate de specialisti dieteticieni si in nutritie ( la inceputul si la sfarsitul programului de detoxifiere), accesul in zona de spa (Turkish bath, infrared sauna, steam room, traditional sauna), sedinte zilnice de yoga si meditatie, accesul la piscina interioara si exterioara, acces zilnic la centrul de fitness, exercitii fizice in fiecare dimineata, oxygen terapia (20 min), terapia Turbosonic Vibration Therapy (30 min), terapia Biofotonica ( 25 min), Magneto Terapia ( 15 min), Luminette Light Therapy ( 20 min.) Angel of water (curatarea colonului fara asistenta medicala)

 • in cadrul Master Detox, set produse LifeCo (reviste, instrumente pentru curatarea pielii si limbii), sedinte zilnice de informare in vederea continuarii unei vieti sanatoase


  Servicii neincluse

  Transferul de la aeroport

  Bilet avion Bucuresti

 • Antalya
 • Bucuresti

  Asigurare medicala

 • Data plecarii (required)

  Calatori (obligatoriu)

  Alte hoteluri:

  hotel_2

  SIANJI WELLBEING RESORT

  Turcia, BODRUM

  OFERTĂ SPECIALĂ SIANJI WELLBEING RESORT 5*

  Ofertă specială
  Tarife speciale în perioada 01.11-30.11.2017 !!! Tarife de la 99 euro/persoană pentru acomodare în luna noiembrie 2017!!!

  de la 99€
  hotel_3

  THE LIFECO BODRUM

  Turcia, BODRUM

  THE LIFECO BODRUM 5*

  de la 209€
  Română