Mărirea sânilor

Mărirea sânilor

Mărirea sânilor (augumentarea) – Tratamentul și chirurgia

Mărirea sânilor presupune o proteză utilizată pentru a modifica dimensiunea și forma sânilor unei femei.
Acest lucru se face pentru a mări un sân sub dezvoltat sau pentru a spori sânii care au devenit mai mici după naștere.
Un implant cu gel de silicon este plasat în spatele țesutului mamar. O incizie se face la partea inferioară a sânului sau la areola (pielea întunecată din jurul mamelonului).
Această intervenție chirurgicală se face sub anestezie generală și poate necesita o ședere de zi la spital

Ridicarea sânilor (Mastopexie) Chirurgie
Mastopexia sau operația de ridicare a sânului se referă la un grup de operații chirurgicale elective menite să ridice sau să schimbe forma sânilor.
În operația de mastopexie, sânii sunt strânși, reorientați și ridicați. În operația actuală, în primul rând, anumite părți ale pielii sunt îndepărtate din partea inferioară a sânilor și din jurul areolei (pielea întunecată în jurul sfarcurilor), apoi defectele de piele sunt trase împreună și saturate

Reducerea sânilor la bărbați (ginecomastie)
Ginecomastia este dezvoltarea unor ganglioni mamari anormal de mult la bărbați, care au ca rezultat creșterea sânilor. Se face o tăietură la marginea jumătății inferioare a areolei, iar țesutul în exces este îndepărtat. Țesutul de grăsime este îndepărtat prin liposucție în același timp. În cazul sânilor mari suspendați, este posibil ca o anumită parte din piele să fie îndepărtată pentru a strânge sânul și este posibil ca sfârcul sa fie ridicat. Această procedură se realizează sub anestezie generală.

Alte servicii:

Română