Fondator

In primul rand, va multumesc tuturor celor care ati aratat interes fata de initiativele mele si va asigur in continuare de implicarea mea in a va ajuta si indruma in rezolvarea problemelor dvs de sanatate.
TURCare Medical s-a nascut din dorinta de a ajuta si de a contribui activ la bunastarea organismului si a starii oamenilor. Dupa un background notabil in BonusTravel, companie de renume mondial,care se ocupa de turismul medical in Turcia, am considerat ca era timpul sa creez un nou proiect, derivat din acesta, si anume ramura de sanatate.
Experienta mea, certificarile ca si educator de sanatate si specialist detox din cadrul Hippocrates Health Institute, Florida-USA, m-au facut sa imi incep o cariera in domeniul Sanatatii, aducand pentru prima data in Romania conceptul de DETOX, acesta fiind astazi raspandit in mass-media, pe retelele de socializare si devenind o reala contributie pentru toti cei care se afla in acest domeniu, fie ca ofera sau primesc acest serviciu.
Echipa TURCare Medical va pune la dispozitie nu doar specialisti si profesionisti, dar si oameni in adevaratul sens al cuvantului, persoane care va vor indruma si ajuta cu tot ceea ce este necesar, incepand de la zbor, acomodare, consultatie, medicii potriviti pentru dvs si garantia sprijinului si disponibilitatii pe tot parcursul recastigarii starii bune de sanatate.

Empatia este cheia umanitatii.

Cu deosebita consideratie,
CESUR DURAK
Founder/CEO TURCare & BonusTravel

Română