De ce să ne alegeți?

Tendințele tehnologice.

Cele mai recente opțiuni de diagnosticare și terapie sunt oferite în toate centrele și spitalele noastre și sunt planificate investiții continue pentru a ne asigura că respectăm cele mai înalte standarde posibile, în conformitate cu principalii jucători din industria de îngrijire a sanatatii.
Misiunea noastră este  înțelegem nevoile pacienților și a echipelor noastre medicale, oferind o gama largă de tratamente de înalta calitate pentru îngrijirea fiecărui pacient cu ajutorul tehnologiei și cercetărilor științifice de ultima ora.
Turismul medical internațional în numeroasele noastre spitale din Turcia tratează cu succes pacienții internaționali datorită serviciilor și rezultatelor noastre.
Personalul de suport calificat multilingv, precum și documentația, asigură un proces fără probleme și sejur pentru toți pacienții.

Sănătate Turism
Toate spitalele noastre sunt bine echipate pentru a servi pacienții internaționali pentru orice tip de tratament necesarPrin urmare, procesul internațional de tratare a pacienților ne-a fost cunoscut deja înainte  Turismul Medical să devină un fenomen în Turcia sau în alte părți ale lumii. Ne-am dezvoltat treptat această experiență și oferim acum o gamă largă de servicii profesionale în spitalele noastre prin intermediul unităților medicale ;

  • Call center operațional 24/7
  • Personal medical vorbitor de limba engleză.
  • Asistență completă și îndrumare de către hostess în timpul verificărilor, precum și verificarea post operatorie.
  • Toate documentele și rapoartele medicale
  • Serviii profesionale de întâmpinare și preluare
  • Servicii profesionale de transport aeroport – hotel – spital
  • Echipa profesională de turism este pregătită să vă ajute cu orice tip de excursii și / sau cazare în Turcia

Experiență și educație

Partenerii noștri și asistenții medicali la dispoziția dumneavoastră au fost educați la facultăți medicale de renume din Turcia și din străinătate.

Română