Pediatrie

Pediatrie


TURCare pentru Copii
Cea mai mare șansă pe care TURCare o poate oferi copiilor și implicit familiilor lor sunt departamentele care se ocupă de sănătatea copiilor și care au o misiune importantă - creșterea sănătoasă a acestora încă din perioada de nou-născuti, protecția și tratamentul împotriva bolilor.
WhatsApp Image 2018-03-06 at 13.18.56

Chirurgie pediatrică

Bolile descoperite în copilărie prezintă caracteristici diferite de-a lungul dezvoltării copilului. Diagnosticul și tratamentul acestor afecțiuni ar trebui făcute în funcție de dezvoltarea, fiziologia și psihologia copilului.

detalii
WhatsApp Image 2018-03-06 at 13.37.36

Endocrinologie pediatrică

Bolile endocrine și de metabolism sunt frecvente în rândul copiilor și joacă un rol foarte important în dezvoltarea acestora, de aceea este important să fie diagnosticate și tratate precoce.

detalii
WhatsApp Image 2018-03-06 at 14.06.37

Cardiologie pediatrică

Cardiologia pediatrică se adresează copiilor cu vârste între 0-18 ani, venind în ajutorul acestora cu diagnostic și tratament pentru bolilor cardiace congenitale sau dobândite. Bolile cardiace congenitale sunt observate la 8-10% din fiecare 1000 copii născuți vii.

detalii
WhatsApp Image 2018-03-06 at 14.29.55

Nefrologie pediatrică

Nefrologia pediatrică se ocupă de afecțiuni ale rinichilor, tractului urinar și ale vezicii urinare la copii. Rinichii sunt organisme care au multe funcții vitale în organismul nostru. O parte importantă a bolilor renale cronice care apar la maturitate se dezvoltă din cauza bolilor care încep înca din copilărie.

detalii
WhatsApp Image 2018-03-06 at 14.54.59 (3)

Neurologie pediatrică

Tratarea bolilor sistemului nervos central și periferic și ale sistemului muscular încă din copilărie reprezintă un grup de boli comune, dar dificil de observat chiar și de părinții responsabili. Copiii pot fi afectați de aceste boli neurologice încă de la vârste fragede. Aceste manifestări pot să apară sub formă leșin, întârzieri de creștere, non-vorbire, dezechilibru, ticuri și unele tulburări comportamentale.

detalii
WhatsApp Image 2018-03-06 at 14.54.59 (2)

Reumatologie pediatrică

Bolile reumatice din copilărie sunt boli care necesită diagnostic precoce, tratament adecvat și urmărire pe termen lung de către specialiști. Bolile reumatice nu afectează în timp doar dezvoltarea articulațiilor, ci trebuie să mențină și alte sisteme. Din păcate unele organe pot suferi leziuni permanente, în cazul în care nu se intervine la timp cu ajutor profesionist.

detalii
WhatsApp Image 2018-03-06 at 14.54.59 (1)

Tulburari psihice la copil și adolescent

Tulburări de deficit de atenție și hiperactivitate, depresie la copii și adolescenți, tulburări de anxietate, tulburări de învățare, deficiențe mintale, autism și alte tulburări de dezvoltare, tulburări de somn, ticuri și obsesii, tulburări de alimentație, probleme de familie, tulburări de adaptare, pubertate - sunt o parte din problemele care pot să apară în cazul copiilor dumneavoastră, dar care prin intermediul specialiștilor nostri pot avea rezolvări adecvate și accesibile!

detalii
WhatsApp Image 2018-03-07 at 10.18.08

Alergii ale copiilor

Alergiile la copii reprezintă o problemă tot mai des întâlnită cauzată de slăbirea sistemului imunitar. Unele dintre simptome trec deseori neobservate sau sunt greșit diagnosticate, altfel încât alergiile pot să reprezinte un pericol mare pentru sănătatea copilului dumneavoastră.

detalii
Română