„Ceaiul se prepara din macese, tei si vetrice. Ceaiul se bea pe stomacul gol, dimineata, si seara, inaintea cinei”, a declarat Cesur Durak.

Pentru a prepara ceaiul, puneti 10 grame de tei si 10 grame de macese in apa fierbinte si lasati-le timp de 10 minute, iar apoi se adauga vetricele fara codite si trebuie sa mai asteptati 10 minute, dupa care il puteti bea.
„Se pierd 4-5 kilograme pe luna, depinde de metabolismul fiecarei persoane. Pierdem kilogramele din grasime”, a mai spus specialistul.
De asemenea, expertul a dezvaluit ce alimente trebuie sa evitam pentru a obtine silueta dorita.
„Nu avem voie alcool, muraturi, conserve, fructe uscate, mezeluri, cascaval, afumaturi. Carnea pe care o mancam sa fie fara ulei”, a declarat Cesur Durak.

 

Cesur Durak este specialist in detox, iar programul sau, Turcare, face furori la nivel international. Nu de alta, dar cu totii avem nevoie de medici buni, pe care este foarte greu sa ii gasim. Cesur Durak a dezvoltat un nucleu care ajuta romanii sa ajunga la cei mai buni specialisti straini, in functie de diagnostic.

 

Cesur Durak, unicul specialist detox din Romania, este expertul si reprezentantul exclusiv pe piata din Romania al programelor de detoxifiere care au devenit un adevarat fenomen printre adeptii tot mai numerosi ai vietii sanatoase si care sunt disponibile la centrul Sianji Well Being, in Bodrum.

Română